Sizin için uygun satış danışmanını arıyoruz

Loading...
Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar   
+
  Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar

HABERLER

YILIN İLK YARISINDA HER ÜÇ OTOMOBİL SATIŞINDAN BİRİ SUV OLDU!
Eklenme Tarihi:

Çok çeşitli arazi koşullarında kullanılabilen SUV modelleri, sürüş şartları açısından zengin bir deneyim sunmakta. Geniş kabin ve büyük bagaja sahip olan SUV modelleri, aileler tarafından da sıklıkla tercih edilmekte.

Ülkemizdeki otomobil pazarında yılın ilk yarısında SUV (Sport Utility Vehicle-Spor Amaçlı Taşıt) pazarı, 2020 yılının aynı dönemine kıyasla yüzde 88.4 büyüdü. Bununla birlikte, SUV’un satışlardan aldığı pay ise yüzde 34,1’e yükseldi.

ODD’nin (Otomotiv Distribütörleri Derneği) açıkladığı verilere göre, 2021 yılının ilk 6 ayında Türkiye’nin en çok tercih ettiği gövde tipi yüzde 41,3 oranla sedan oldu. Sedan modellerini ise yüzde 34,1 oranla SUV takip etti ve böylelikle her 3 otomobil satışından biri SUV modelinden meydana geldi.

 


Yazar :

Çetaş Peugeot Büyükçekmece Birincilik Ödülünü Kazandı !
40 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye’nin önde gelen otomotiv perakendecisi Çetaş Otomotiv, uzman ve dinamik ekibiyle yeni ödüller kazanmaya devam ediyor. Çetaş Peugeot Büyük...
Ekleme Tarihi:
Citroen, Çetaş Otomotiv ile tekrar İzmit’te.
1.986 m2 kapalı alan kurulu deneyimli satış ve servis personeli ile markanın “ Be inspired by you “ sloganına uygun, sizden ilham alınarak üretilen araçlara Çetaş Otomotiv’in hizmeti kalitesi ile ulaşmak ve ...
Ekleme Tarihi: