Sizin için uygun satış danışmanını arıyoruz

Loading...
Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar   
+
  Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar

HABERLER

HAZİRAN AYININ EN TERCİH EDİLEN 2. EL OTOMOBİLİ RENAULT CLİO OLDU! 
Eklenme Tarihi:

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam online pazarı, Haziran ayında en çok ilan verilen araç kategorisi Otomobil olurken Minivan & Panelvan, Arazi/ SUV & Pick-up, Motosiklet ve Ticari Araçlar sıralamayı takip etti. 

Marka & Model sıralamasında ilk sırayı Renault – Clio aldı. Sıralama; Opel – Astra, Renault – Megane, Ford - Focus ile devam etti. 

İlan sayılarına bakıldığında ise Haziran ayının önceki aya oranla en çok artış gösteren vasıta alt kategorisi %20 ile Modifiye Araçlar oldu. %11 ile Minivan & Panelvan, %10 ile Motosiklet ve UTV, %9 ile Otomobil, Modifiye Araçları takip etti. 

Haziran verilerine göre en çok beyaz, siyah, gri, gümüş gri ve kırmızı renkli, dizel olan otomobil ilanları verildi. 2016 model otomobiller, ilanların lideri oldu.

Tüm ilanlar arasında, araçların %34’ü 0 – 100bin kilometre aralığında yer alırken ilanların %26’sı 50.000 - 100.000 TL aralığında satışa sunuldu.

İlan bakanlar Haziran ayında en çok Renault, Opel, Ford ve diğer marka araçlara baktı.

ÇETAŞ OTOMOTİV GÜVENCESİYLE 2. EL ARAÇ ALMAK İÇİN TIKLAYIN!


Yazar :

Çetaş Peugeot Büyükçekmece Birincilik Ödülünü Kazandı !
40 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye’nin önde gelen otomotiv perakendecisi Çetaş Otomotiv, uzman ve dinamik ekibiyle yeni ödüller kazanmaya devam ediyor. Çetaş Peugeot Büyük...
Ekleme Tarihi:
Citroen, Çetaş Otomotiv ile tekrar İzmit’te.
1.986 m2 kapalı alan kurulu deneyimli satış ve servis personeli ile markanın “ Be inspired by you “ sloganına uygun, sizden ilham alınarak üretilen araçlara Çetaş Otomotiv’in hizmeti kalitesi ile ulaşmak ve ...
Ekleme Tarihi: