Sizin için uygun satış danışmanını arıyoruz

Loading...
Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar   
+
  Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar

HABERLER

Dijital Dönüşüm Ve Satışta Uzmanlık Eğitimlerimiz Başarıyla Tamamlandı!
Eklenme Tarihi:
01 Ocak 2024

Dijital Dönüşüm ve Satışta Uzmanlık Eğitimlerimiz Başarıyla Tamamlandı!

Şirketimiz, dijital dönüşüm ve satışta uzmanlık alanlarında önemli bir adım daha attı. Dijital Dönüşüm Direktörümüz Bülent Çankaya liderliğinde 11-24 Ocak tarihleri arasında  gerçekleştirilen eğitimlerle, satış tüneli ve lead yönetimi, telefonla konuşma ve ikna teknikleri eğitimlerini başarıyla tamamlayan satış danışmanlarımız, adlarına düzenlenen sertifikalarını gururla aldılar.

Dijital dönüşümün hızla ilerlediği günümüzde, şirketimiz satış ekibini bu değişime adapte etmek ve müşterilere daha etkili bir hizmet sunmak adına önemli bir adım attı. Dijital Dönüşüm Direktörümüz Bülent Çankaya liderliğinde gerçekleştirilen eğitimler, satış ekibimizin dijital platformlardaki varlığını güçlendirmeye ve satış süreçlerini optimize etmeye odaklandı.

Eğitimler kapsamında, satış tüneli ve lead yönetimi konularında stratejik bilgi ve beceriler kazandırıldı. Ayrıca, telefonla konuşma ve ikna teknikleri eğitimleriyle de iletişim becerileri ve müşteri ilişkileri yönetimi üzerine pratik bilgiler paylaşıldı.

Satış danışmanlarımız, yoğun ve interaktif eğitim sürecini başarıyla tamamlayarak adlarına düzenlenen sertifikaları almaya hak kazandılar. Bu sertifikalar, ekip içindeki uzmanlıklarını ve şirketimize verdikleri katkıları belgelemektedir.

Şirketimiz, çalışanlarının kişisel ve profesyonel gelişimine büyük önem vermektedir. Bu başarılı eğitim programı, şirketimizin dijital dönüşüm ve satış alanında daha da güçlenmesine katkı sağlayacak ve müşteri memnuniyetini artırmada önemli bir rol oynayacaktır.

 

 


Yazar : Çetaş Dijital

Çetaş Peugeot Büyükçekmece Birincilik Ödülünü Kazandı !
40 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye’nin önde gelen otomotiv perakendecisi Çetaş Otomotiv, uzman ve dinamik ekibiyle yeni ödüller kazanmaya devam ediyor. Çetaş Peugeot Büyük...
Ekleme Tarihi:
Citroen, Çetaş Otomotiv ile tekrar İzmit’te.
1.986 m2 kapalı alan kurulu deneyimli satış ve servis personeli ile markanın “ Be inspired by you “ sloganına uygun, sizden ilham alınarak üretilen araçlara Çetaş Otomotiv’in hizmeti kalitesi ile ulaşmak ve ...
Ekleme Tarihi: