Sizin için uygun satış danışmanını arıyoruz

Loading...
Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar   
+
  Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar
BLOG

TÜVTÜRK ARAÇ MUAYENE RANDEVUSU NASIL ALINIR?

Eklenme Tarihi:
04 Aralık 2020
TÜVTÜRK ARAÇ MUAYENE RANDEVUSU NASIL ALINIR?

TÜVTÜRK araç muayenesi, sürücülerin araçlarıyla ilgili büyük sorun yaşamamaları ve trafik cezası almamaları için en temel unsurlardan biridir. Yazımızda sürücü ve araç güvenliği için TÜVTÜRK araç muayene randevusunun nasıl alındığını, randevu alırken nelere dikkat edilmemesine dair bilgilere yer vereceğiz.

TÜVTÜRK ARAÇ MUAYENE RANDEVUSU NASIL ALINIR?

  • TÜVTÜRK’ün internet adresindeki “Ücretsiz Randevu” bölümüne tıklayıp, karşınıza gelen ekrana Plaka No, Ruhsat Seri No ve randevu alınacak şehir bilgilerini doldurarak istasyonların yoğunluğuna göre istediğiniz gün ve saatte randevu alabilirsiniz. “Ücretsiz Randevu” bölümü, önceden alınan randevu tarihini de değiştirmeyi sunuyor.
     
  • TÜVTÜRK’ten almak istediğiniz hizmet türünü seçmeniz gerekiyor. Araç üzerine logo işletilmesi veya söktürülmesi, şasi ve motor numarası tespiti,  servis araçlarına kuşak taktırılması ve söktürülmesi, taksimetre taktırılması ve Hususi otomobilin ticariye ya da ticari taksinin otomobile dönüştürülmesi gibi işlemler için ücretsiz olarak Tespit Muayenesi yapılmaktadır.
     
  • Bir sonraki adımda karşınıza randevu için tarih ve istasyon seçimi ekranları gelecektir. İstasyonların yoğunluğuna ve kendinize uygun tarih, istasyonu ve randevu saatini seçebilirsiniz.
     
  • Son adımda ise randevunuzun özetini üst kısımda görmeniz mümkün. İletişim bilgilerinizi ekleyerek randevunuzu onaylayabilirsiniz. Randevu bilgileri cep telefonunuza ve e-posta adresinize iletilecektir.
     
  • TÜVTÜRK’ün internet adresi dışında haftanın 6 günü ve saat 08.00 - 20.00 saatleri arasında olmak üzere hizmet veren araç muayene randevu telefonu 0 850 222 8888 arayıcılığıyla çağrı merkezinden randevu alabilirsiniz.

TÜVTÜRK araç muayene randevusu için hangi belgeler gereklidir?

  • Egzoz Gazı Ölçüm Muayene Belgesi
  • Kimlik
  • Ruhsat
  • Trafik Sigortası
  • Vekalet Durumunda Vekalet Durumu (Muayeneye getireceğiniz araç size ait değil ise T.C Kimlik no'sunu gösteren nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport)

,

Yazar : Çetaş Dijital

Arkadan İtişli Araç Ne Demektir?
Arkadan İtişli Araç Ne Demektir?
Araçlarda sürekli olarak duyduğumuz arkadan itiş ve dört tekerden çekiş gibi kavramlardan birine bu içerikte detaylandırma yapılmıştır. Bu içerikte arkadan itişli araç ne demektir, alırken nelere dikkat etmek gerekir ne gibi özellikleri bulunur de...
Ekleme Tarihi: 19.10.2023
Coilover Nedir? Ne İşe Yarar? 
Coilover Nedir? Ne İşe Yarar? 
Coilover, araç tutkunlarının heyecanını ve merakını tetikleyen bir sürüş konseptidir. Bu teknoloji, adrenalin tutkunları için adeta bir heyecan kaynağıdır. Otomobilin süspansiyon sistemine entegre edilen bu özel yapı hakkında daha fazla detayı içe...
Ekleme Tarihi: 19.10.2023