Sizin için uygun satış danışmanını arıyoruz

Loading...
Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar   
+
  Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar
BLOG

Aracımın Frenlerinden Ses Geliyor Ne Yapmalıyım?

Eklenme Tarihi:
07 Eylül 2021
Aracımın Frenlerinden Ses Geliyor Ne Yapmalıyım?

Önem gösterilmeyen ve bakımı gerçekleştirilmeyen frenler sadece sürücülerin değil, araç içerisindeki yolcuların da hayatını riske atmaktadır. Frenlerden ses geldiği fark ediliyorsa, derhal uzmandan yardım alınması gerekmektedir. Aracınızı servise götürdüğünüzde araç tekerleri sökülür ve araç fren balatalarının kontrolü sağlanır. Bunun başlıca nedeni, balataların bitmiş olmasından kaynaklıdır.

Araç frenlerinizden ses gelmesinin çok fazla sebebi olabilir. Araç frenlerinden ses gelmesi konusunda şikayetçi olan sürücüler kesin ve net bir teşhis için hemen araçlarını kontrol ettirmeleri gerekmektedir. Frenlerden sadece balatadan dolayı ses gelmez. Balatalardan bağımsız olarak fren diskleri ve kampanalardan da bazı durumlarda ses gelebilmektedir. Eğer balatalarınız sağlıklıysa masraf edip, balatalarınızı değiştirmenize gerek olmayacaktır.

 

Önem gösterilmeyen ve bakımı gerçekleştirilmeyen frenler sadece sürücülerin değil, araç içerisindeki yolcuların da hayatını riske atar.

Araç frenlerinizden ses gelmesinin çok fazla sebebi olabilir. Araç frenlerinden ses gelmesi konusunda şikayetçi olan sürücüler kesin ve net bir teşhis için hemen araçlarını kontrol ettirmeleri gerekmektedir.

Aracınızı servise götürdüğünüzde araç tekerleri sökülür ve araç fren balatalarının kontrolü sağlanır. Bunun başlıca nedeni, balataların bitmiş olmasından kaynaklıdır.

Frenlerden sadece balatadan dolayı ses gelmez. Balatalardan bağımsız olarak fren diskleri ve kampanalardan da bazı durumlarda ses gelebilmektedir.

Eğer balatalarınız sağlıklıysa masraf edip, balatalarınızı değiştirmenize gerek olmayacaktır.

,Önem gösterilmeyen ve bakımı gerçekleştirilmeyen frenler sadece sürücülerin değil, araç içerisindeki yolcuların da hayatını riske atmaktadır. Frenlerden ses geldiği fark ediliyorsa, derhal uzmandan yardım alınması gerekmektedir. Aracınızı servise götürdüğünüzde araç tekerleri sökülür ve araç fren balatalarının kontrolü sağlanır. Bunun başlıca nedeni, balataların bitmiş olmasından kaynaklıdır.

Yazar : Çetaş Dijital

Arkadan İtişli Araç Ne Demektir?
Arkadan İtişli Araç Ne Demektir?
Araçlarda sürekli olarak duyduğumuz arkadan itiş ve dört tekerden çekiş gibi kavramlardan birine bu içerikte detaylandırma yapılmıştır. Bu içerikte arkadan itişli araç ne demektir, alırken nelere dikkat etmek gerekir ne gibi özellikleri bulunur de...
Ekleme Tarihi: 19.10.2023
Coilover Nedir? Ne İşe Yarar? 
Coilover Nedir? Ne İşe Yarar? 
Coilover, araç tutkunlarının heyecanını ve merakını tetikleyen bir sürüş konseptidir. Bu teknoloji, adrenalin tutkunları için adeta bir heyecan kaynağıdır. Otomobilin süspansiyon sistemine entegre edilen bu özel yapı hakkında daha fazla detayı içe...
Ekleme Tarihi: 19.10.2023