Sizin için uygun satış danışmanını arıyoruz

Loading...
Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar   
+
  Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar
BLOG

Araç Yıkamada Kesinlikle Yapılmaması Gerekenler

Eklenme Tarihi:
13 Ekim 2021
 Araç Yıkamada Kesinlikle Yapılmaması Gerekenler

Aracınızı yıkarken yapacağınız bazı hatalar aracınızın görünümüne zarar verebilir.

Otomatik Yıkama Alanlarını Kullanmayın:

Fiyat açısından hem uygun hem de pratik olan otomatik yıkama alanlarında sürekli dönen fırçalar aracınıza zarar verir. Aracınızın koruyucu kaplamasında zımpara işleminin benzeri bir işlem gerçekleştiği zaman yıpranma meydana gelebilir.

Self Servis Olan Oto Yıkama Seçiminde Dikkatli Olun

Tüm araçların yıkamasında kullanılan fırçalar sizin aracınız için tehlikeli olabilir. Örneğin, bir kamyonetin çamurlu taşları fırçanın derinlerinde kalabilir. Aracınızın yıkamasında kullanılan bu fırça da boya ve kaplamaya ciddi hasarlar verebilir. Bu nedenden dolayı self servis oto yıkama alanlarını dikkatli seçin, eğer mümkünse araçta yumuşak el fırçalarından bulundurun.

Güneş’in Altında Aracınızı Bırakmayın

Genellikle araç sahipleri, yıkama işleminden sonra aracını kuruması için Güneş’in altında bırakır. Ancak araçların temizliğinde kullanılan temizlik ürünleri, eğer iyi durulanmamışsa aracın boyasına hasar verir.

Aracınızdaki Lekeleri Atlamayın

Araçtaki giderilmemiş leke, görünümde zamanla daha fazla hasara yol açar. Yağmur ve kar gören leke derinleşir, genişler ve metale paslanma bırakabilir.

Bir Temizlik Kiti Edinin

Üst düzeyde olması gerekmeyen temizlik kitiniz, aracınızın hayatını kurtarabilir. Böylece aracınız, durduğu yerde değer kaybetmez.

,

Yazar : Gamze Cihan

Arkadan İtişli Araç Ne Demektir?
Arkadan İtişli Araç Ne Demektir?
Araçlarda sürekli olarak duyduğumuz arkadan itiş ve dört tekerden çekiş gibi kavramlardan birine bu içerikte detaylandırma yapılmıştır. Bu içerikte arkadan itişli araç ne demektir, alırken nelere dikkat etmek gerekir ne gibi özellikleri bulunur de...
Ekleme Tarihi: 19.10.2023
Coilover Nedir? Ne İşe Yarar? 
Coilover Nedir? Ne İşe Yarar? 
Coilover, araç tutkunlarının heyecanını ve merakını tetikleyen bir sürüş konseptidir. Bu teknoloji, adrenalin tutkunları için adeta bir heyecan kaynağıdır. Otomobilin süspansiyon sistemine entegre edilen bu özel yapı hakkında daha fazla detayı içe...
Ekleme Tarihi: 19.10.2023