Sizin için uygun satış danışmanını arıyoruz

Loading...
Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar   
+
  Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar
BLOG

TÜRKİYE RALLİSİ'nde GURURLANDIRAN BAŞARI!

Eklenme Tarihi:
30 Eylül 2020
TÜRKİYE RALLİSİ'NDE GURURLANDIRAN BAŞARI!

Koronavirüs önlemleri çerçevesinde tarihinde ilk kez seyirciye kapalı olarak gerçekleştirilen WRC Türkiye Rallisi'nde büyük başarı sağlandı. 2020 FIA Dünya Ralli Şampiyonası'nın 5. yarışı olan Türkiye Rallisi, 19 ülkeden 130 sporcu ve 65 otomobilin katılımıyla gerçekleşti.

Castrol Ford Team, Türkiye'nin yüzünü güldürdü!
Türkiye Rallisi'nde genç pilotları ile büyük puanlar toplayan Castrol Ford Team Türkiye'nin 25 yaşındaki sürücüsü Emre Hasbay ve co-pilotu Candaş Uzun, Ford Fiesta R2T'nin koltuğunda "iki çeker" ve "gençler" kategorilerinde birinci olmayı başardı.

Castrol Ford Team Türkiye bünyesinde iki kez Türkiye Ralli Genç Pilotlar Şampiyonluğu kazanmış olan And Sunman da bu yılki rallide Ford Fiesta ile "gençler" kategorisinde 2. sıraya yer almayı başardı.

Takımın 21 yaşındaki genç pilotu Ali Türkkan ve co-pilotu Onur Aslan ise Fiesta Rally4 ile "gençler" kategorisinde yarışı 3. sırada tamamladı.

,

Yazar : Çetaş Dijital

Arkadan İtişli Araç Ne Demektir?
Arkadan İtişli Araç Ne Demektir?
Araçlarda sürekli olarak duyduğumuz arkadan itiş ve dört tekerden çekiş gibi kavramlardan birine bu içerikte detaylandırma yapılmıştır. Bu içerikte arkadan itişli araç ne demektir, alırken nelere dikkat etmek gerekir ne gibi özellikleri bulunur de...
Ekleme Tarihi: 19.10.2023
Coilover Nedir? Ne İşe Yarar? 
Coilover Nedir? Ne İşe Yarar? 
Coilover, araç tutkunlarının heyecanını ve merakını tetikleyen bir sürüş konseptidir. Bu teknoloji, adrenalin tutkunları için adeta bir heyecan kaynağıdır. Otomobilin süspansiyon sistemine entegre edilen bu özel yapı hakkında daha fazla detayı içe...
Ekleme Tarihi: 19.10.2023