Sizin için uygun satış danışmanını arıyoruz

Loading...
Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar   
+
  Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar

HABERLER

Yeni Nesil Renault Duster Türkiye’De Tanıtılacak!
Eklenme Tarihi:
01 Ocak 2024

Yeni Nesil Renault Duster Türkiye’de Tanıtılacak!

Türkiye’nin en gözde SUV modellerinden olan Duster, artık yeni bir isimle Türkiye pazarında boy gösterecek. Bursa’daki Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilecek olan yeni nesil Renault Duster, Türkiye'deki otomobil tutkunlarını heyecanlandırıyor. Ön siparişlerle satışa sunulacak olan araç, 2024 yılının ikinci çeyreğinde Türkiye pazarında yerini alacak.

Renault Duster, Türkiye’deki ürün gamını genişleterek Türk otomobilseverlere eşsiz bir sürüş deneyimi sunmayı hedefliyor. “Uluslararası Oyun Planı 2027” kapsamında gerçekleştirilen yatırımlarla Renault, Türkiye’de pazar lideri olma hedefine adım atmış durumda. Bu hamle aynı zamanda Oyak Renault Fabrikaları’nın küresel bir ihracat üssü haline gelmesine de katkı sağlayacak.

Yeni nesil Renault Duster, Renault'nun iddialı görünüm ve sadık hayran kitlesi ile tanınan DNA'sını taşıyor. Aracın 140 beygir gücünde ultra verimli Renault E-Tech tam hibrit teknolojisi, farklı motor ve şanzıman seçenekleriyle sunulacak. Bu sayede Renault, Türkiye satışlarının önemli bir kısmını elektrikli ve elektrik destekli modellerle gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Renault Duster, sert ve güçlü tasarımıyla dikkat çekiyor. Tampon ve gövde altını koruyan ön ve arka koruma eklentileri, tavan barları gibi donanımlarla tam anlamıyla bir SUV aracın özelliklerini taşıyor. İç tasarımındaki modern detaylar, güvenlik ve saklama alanını bir araya getirerek üst sınıf bir deneyim sunuyor.

Yüksek yerden yüksek yapısı ve çeşitli sürüş koşullarına uygun beş özel arazi sürüş moduyla donatılan Yeni Renault Duster, gerçek bir 4x4 deneyimi sunmayı vaat ediyor.

Yeni nesil Renault Duster'ın Türkiye'deki tanıtımı heyecanla bekleniyor.

 


Yazar : Çetaş Dijital

Çetaş Peugeot Büyükçekmece Birincilik Ödülünü Kazandı !
40 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye’nin önde gelen otomotiv perakendecisi Çetaş Otomotiv, uzman ve dinamik ekibiyle yeni ödüller kazanmaya devam ediyor. Çetaş Peugeot Büyük...
Ekleme Tarihi:
Citroen, Çetaş Otomotiv ile tekrar İzmit’te.
1.986 m2 kapalı alan kurulu deneyimli satış ve servis personeli ile markanın “ Be inspired by you “ sloganına uygun, sizden ilham alınarak üretilen araçlara Çetaş Otomotiv’in hizmeti kalitesi ile ulaşmak ve ...
Ekleme Tarihi: