Sizin için uygun satış danışmanını arıyoruz

Loading...
Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar   
+
  Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar

HABERLER

RENAULT’TAN 2021 İVMESİ!
Eklenme Tarihi:

“Renaulution” isimli metamorfoz sürecini başlatan Renault, bu sürecin olumlu çıktılarını almaya başladı. Geçtiğimiz yılın ilk 6 ayında %-6,5 civarında olan grup faaliyet karı, bu yılın ilk 6 ayında %2,8 bandında seyretti. Yalnızca otomotivdeki kar ise 1.7 milyar Euro’dan fazla artış gösterdi.

Bu ivme satış ekosisteminde de geçerliliğini sürdürüyor. Bu yılın ilk altı ayında, geçen yılın ilk altı ayı ile kıyaslandığında satışlar yüzde 18.7 artış göstermiş durumda.

Renault’un toplam cirosuna baktığımızda da yüzde 26.8 oranında artış göstererek artık 23.4 milyar Euro olduğunu görüyoruz. Bu dikkat çekici başarıya şahit olmak ve “Renaulution” sürecinin bir parçası olmak Çetaş Renault güvencesiyle artık çok kolay!


Yazar :

Çetaş Peugeot Büyükçekmece Birincilik Ödülünü Kazandı !
40 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye’nin önde gelen otomotiv perakendecisi Çetaş Otomotiv, uzman ve dinamik ekibiyle yeni ödüller kazanmaya devam ediyor. Çetaş Peugeot Büyük...
Ekleme Tarihi:
Citroen, Çetaş Otomotiv ile tekrar İzmit’te.
1.986 m2 kapalı alan kurulu deneyimli satış ve servis personeli ile markanın “ Be inspired by you “ sloganına uygun, sizden ilham alınarak üretilen araçlara Çetaş Otomotiv’in hizmeti kalitesi ile ulaşmak ve ...
Ekleme Tarihi: