Sizin için uygun satış danışmanını arıyoruz

Loading...
Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar   
+
  Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar

HABERLER

Opel, Efsane Modeli "Frontera"Yı Yeniden Canlandırıyor!
Eklenme Tarihi:
01 Ocak 2024

Opel, Efsane Modeli "Frontera"yı Yeniden Canlandırıyor! Tamamen Elektrikli Yeni SUV Modeli Olarak Geliyor

Opel, döneminin efsane modeli olan "Frontera"nın 2024 yılında tamamen elektrikli bir SUV olarak yeniden piyasaya sürüleceğini duyurdu. Yeni Frontera, Opel'in cesur ve minimalist tasarım anlayışının yeni bir yorumunu sunacak ve markanın yeni "Şimşek Logosu"nu taşıyan ilk seri üretim otomobili olacak.

Bu efsanevi model, geniş yaşam alanı ve çok yönlülük sunarak hem aktif yaşam tarzına sahip bireyleri hem de aileleri hedefleyecek. Opel, yeni Frontera'nın elektrikli versiyonunu pazara sunarak tam elektrikli bir marka olma hedefine bir adım daha yaklaşacak.

Opel CEO'su Florian Huettl, yeni Frontera'nın heyecan verici ve özgüvenli karakteriyle pazarda önemli bir konuma sahip olacağını belirtti.

Yeni Opel Frontera ile ilgili daha fazla bilgi ve görselin önümüzdeki günlerde paylaşılması bekleniyor.

 


Yazar : Çetaş Dijital

Çetaş Peugeot Büyükçekmece Birincilik Ödülünü Kazandı !
40 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye’nin önde gelen otomotiv perakendecisi Çetaş Otomotiv, uzman ve dinamik ekibiyle yeni ödüller kazanmaya devam ediyor. Çetaş Peugeot Büyük...
Ekleme Tarihi:
Citroen, Çetaş Otomotiv ile tekrar İzmit’te.
1.986 m2 kapalı alan kurulu deneyimli satış ve servis personeli ile markanın “ Be inspired by you “ sloganına uygun, sizden ilham alınarak üretilen araçlara Çetaş Otomotiv’in hizmeti kalitesi ile ulaşmak ve ...
Ekleme Tarihi: