Sizin için uygun satış danışmanını arıyoruz

Loading...
Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar   
+
  Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar

HABERLER

Citroen, Çetaş Otomotiv İle Tekrar İzmit’Te.
Eklenme Tarihi:

1.986 m2 kapalı alan kurulu deneyimli satış ve servis personeli ile markanın “ Be inspired by you “ sloganına uygun, sizden ilham alınarak üretilen araçlara Çetaş Otomotiv’in hizmeti kalitesi ile ulaşmak ve servis hizmeti almak için sizleri misafir etmekten mutluluk duyarız.  

Fransız menşeli Citroen, kurulduğu yıl 1919’dan beri geliştirdiği yeni teknolojilerle otomotiv dünyasının en fazla aranan ve tercih edilen markalarından biri haline gelmiştir. Citroen konforu; C3, C4 Cactus, C-Elysee, C3 Aircross ve yeni C5 Aircross SUV gibi binek modelleri ile Berlingp, Jumpy, ve Jumper gibi sevilen ticari modelleriyle Çetaş İzmit'te sizinle buluşuyor. Hayalinizdeki Citroen'e Çetaş Otomotiv garanti ve güvencesiyle sahip olabilirsiniz.


Yazar :

Çetaş Peugeot Büyükçekmece Birincilik Ödülünü Kazandı !
40 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye’nin önde gelen otomotiv perakendecisi Çetaş Otomotiv, uzman ve dinamik ekibiyle yeni ödüller kazanmaya devam ediyor. Çetaş Peugeot Büyük...
Ekleme Tarihi:
Opel Bayrampaşa Şubemize Ödül Yağmuru
Açıldığı günden itibaren müşteri memnuniyeti adına hassas şekilde ilerleyen Bayrampaşa Opel şubemiz, özverili ve disiplinli çalışmalarıyla 2021 yılı performans ödüllerine layık görüldü.
Ekleme Tarihi: