Sizin için uygun satış danışmanını arıyoruz

Loading...
Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar   
+
  Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar

HABERLER

Çetaş Peugeot Büyükçekmece Birincilik Ödülünü Kazandı !
Eklenme Tarihi:

40 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye’nin önde gelen otomotiv perakendecisi Çetaş Otomotiv, uzman ve dinamik ekibiyle yeni ödüller kazanmaya devam ediyor.

Çetaş Peugeot Büyükçekmece 2021 Yılında Türkiye'de En Fazla Adette Peugeot Satarak "Birincilik Ödülünü" almaya hak kazandı.

Müşterilerimizin memnuniyetini her zaman ön planda tutan ve hizmet anlayışından ödün vermeyen Çetaş Otomotiv’in Peugeot, Citroen ve Opel Bayiliklerini barındıran Büyükçekmece tesisi, bünyesinde satış hizmetleri ve satış sonrası desteği için geniş, modern bir showroom ve son teknoloji servis alanı ile birlikte, ziyaretçilerine en iyi satış ve servis desteğini tam donanımlı bir şekilde verebilmektedir.

 

0212 863 54 54’ü arayarak danışmanlarımız ile görüşebilir, aklınızdaki Peugeot marka araç hakkında ön görüşme yapabilir, showroomumuzu ziyaret ederek de araçlarımızla test sürüşüne çıkabilirsiniz. Peugeot Çetaş şubemiz, Mimarsinan Merkez Mah. E5 Londra Asfaltı Cad. No: 57 Büyükçekmece’de sizi bekliyor.


Yazar :

Citroen, Çetaş Otomotiv ile tekrar İzmit’te.
1.986 m2 kapalı alan kurulu deneyimli satış ve servis personeli ile markanın “ Be inspired by you “ sloganına uygun, sizden ilham alınarak üretilen araçlara Çetaş Otomotiv’in hizmeti kalitesi ile ulaşmak ve ...
Ekleme Tarihi:
Opel Bayrampaşa Şubemize Ödül Yağmuru
Açıldığı günden itibaren müşteri memnuniyeti adına hassas şekilde ilerleyen Bayrampaşa Opel şubemiz, özverili ve disiplinli çalışmalarıyla 2021 yılı performans ödüllerine layık görüldü.
Ekleme Tarihi: