Sizin için uygun satış danışmanını arıyoruz

Loading...
Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar   
+
  Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar

HABERLER

Çetaş Kadınlarla Güçleniyor! Çetaş'ta 8 Mart Kadınlar Günü
Eklenme Tarihi:
01 Ocak 2024

Çetaş Otomotiv, 8 Mart Kadınlar Günü'nde Özel Bir İçerik Videosuyla Kadın Çalışanlarını Onurlandırdı

Çetaş Otomotiv, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü özel bir içerik videosuyla kutladı. Bahçeşehir ve Büyükçekmece şubelerinde gerçekleştirilen çekimde, Çetaş'ın kadın çalışanlarıyla yapılan röportajlarla özel bir atmosfer oluşturuldu.

Videoda, "Çetaş'ta Kadın Olmak Ne Demek?" gibi sorular kadın çalışanlara yöneltilerek, otomotiv sektöründeki deneyimlerini ve görüşlerini paylaşmaları istendi. Ayrıca, "Biri size kadının otomotiv sektöründe işi ne dese nasıl cevaplarsınız?" gibi sorularla kadın çalışanların sektördeki varlığını ve önemini vurgulayan cevaplar alındı.

Kadın çalışanlar, fırsat eşitliği, pozitif ayrımcılık ve güçlü olmanın önemine vurgu yaparak, sektördeki varlıklarının önemini dile getirdiler. Bu özel içerik videosuyla Çetaş Otomotiv, kadın çalışanlarının sesini duyurarak onları güçlendirmeyi ve takdir etmeyi amaçladı.

Videonun sloganı olan "Çetaş Kadınlarla Güçleniyor!" ise şirketin kadın çalışanlarıyla birlikte başarılı bir geleceğe adım atmaya kararlılığını ve kadınların sektördeki rolünü desteklediğini vurguluyor.

Çetaş Otomotiv, kadın çalışanlarının başarılarına ve katkılarına her zaman değer vererek, kadınların otomotiv sektöründeki rolünü güçlendirmeye devam edecek.

 

Videoyu İzlemek İçin Tıklayın: https://www.instagram.com/p/C4OHZTcs8Yu/ 

 


Yazar : Çetaş Dijital

Çetaş Peugeot Büyükçekmece Birincilik Ödülünü Kazandı !
40 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye’nin önde gelen otomotiv perakendecisi Çetaş Otomotiv, uzman ve dinamik ekibiyle yeni ödüller kazanmaya devam ediyor. Çetaş Peugeot Büyük...
Ekleme Tarihi:
Citroen, Çetaş Otomotiv ile tekrar İzmit’te.
1.986 m2 kapalı alan kurulu deneyimli satış ve servis personeli ile markanın “ Be inspired by you “ sloganına uygun, sizden ilham alınarak üretilen araçlara Çetaş Otomotiv’in hizmeti kalitesi ile ulaşmak ve ...
Ekleme Tarihi: