Sizin için uygun satış danışmanını arıyoruz

Loading...
Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar   
+
  Aracımı Değerlendir    Beğendiğim Araçlar

HABERLER

Çetaş Ford Trucks Hadımköy Mega Tesis Açıldı!
Eklenme Tarihi:
01 Ocak 2024

Çetaş  Ford Trucks Hadımköy Mega Tesisimiz Açıldı!

Ford Trucks, Türkiye genelindeki bayi ağını güçlendirmeye devam ediyor. İstanbul Hadımköy'de açılan yeni Ford Trucks tesisi, satış, servis, ikinci el ve yedek parça hizmetlerini tek bir çatı altında sunacak. Çetaş Otomotiv İstanbul Hadımköy Ford Trucks tesisinin açılışı, sektörde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Açılışa, Ford Otosan ve Koç Holding'in üst düzey yöneticileri ve Çetaş Otomotiv Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Açılış konuşmasında Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Türkiye'nin kamyon üretimindeki başarı öyküsüne vurgu yaparak, Çetaş Otomotiv ile olan iş birliklerinin önemine değindi.

Çetaş Otomotiv Kurucu Onursal Başkanı Hasan Taşar, Hadımköy'deki yeni tesisin sadece bir satış ve servis noktası olmanın ötesinde, bölge ekonomisine ve istihdama değerli bir katkı sağlayacak bir merkez olduğunu belirtti.

Hadımköy bayisi Ford Trucks, müşterilere yenilikçi, kaliteli ürün ve hizmetler sunarak taşımacılık sektöründe operasyonları destekleyecek.

Ford Trucks, "Her Yükte Birlikte" sloganıyla müşterilere verimlilik, güç, konfor ve teknolojiyi bir arada sunarak değer yaratmayı hedefliyor.

 


Yazar : Çetaş Dijital

Çetaş Peugeot Büyükçekmece Birincilik Ödülünü Kazandı !
40 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye’nin önde gelen otomotiv perakendecisi Çetaş Otomotiv, uzman ve dinamik ekibiyle yeni ödüller kazanmaya devam ediyor. Çetaş Peugeot Büyük...
Ekleme Tarihi:
Citroen, Çetaş Otomotiv ile tekrar İzmit’te.
1.986 m2 kapalı alan kurulu deneyimli satış ve servis personeli ile markanın “ Be inspired by you “ sloganına uygun, sizden ilham alınarak üretilen araçlara Çetaş Otomotiv’in hizmeti kalitesi ile ulaşmak ve ...
Ekleme Tarihi: